Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Over hijs concurrent

Hijsconcurrent is een van de scherpste aanbieders in Nederland wat betreft hijsopleidingen. Hijsconcurrent is gespecialiseerd in het opvullen van de laatste plekken bij opleiders. De opleidingen zijn vakbekwaam, maar toch voordelig. Bij een goed behaald resultaat ontvangt u uw het aanslaan van Lasten certificaat digitaal.

Wij willen ervoor zorgen dat u als cursist of bedrijf zijnde een goede opleiding aangeboden krijgt bij 1 van onze opleiders, maar met een scherpe prijs. Over het algemeen zijn dit opgekochte plekken door ons bij 1 van onze opleiders. Wanneer u een cursus heeft uitgekozen en de plek heeft besproken dan krijgt u van desbetreffende opleider de bevestiging en uitnodiging. Deze opleider zal er ook voor zorgen dat u uw het certificaat aanslaan van lasten zult krijgen, mits het resultaat voldoende is.

Waarom bij hijsconcurrent

Wanneer je ervoor kiest je certificaat bij de hijsconcurrent te halen ben je verzekert van het volgende:

  • De laagste prijs voor je aanslaan van lasten certificaat
  • Op korte termijn plek beschikbaar
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Digitaal aanslaan van lasten certificaat

Kortom

Hijsconcurrent is een van de scherpste aanbieders in Nederland wat betreft hijsopleidingen. Hijsconcurrent is gespecialiseerd in het opvullen van de laatste plekken bij opleiders. De opleidingen zijn vakbekwaam, maar toch voordelig. Bij een goed behaald resultaat ontvangt u het certificaat aanslaan van lasten digitaal.

Hier komt een quote te staan over de Hijsconcurrent

Naam Achternaam Bedrijfnaam

Onze missie

De missie van hijsconcurrent is dat wij voor onze cursisten een vakbekwaam maar voordelige cursus aan willen bieden. Dit door de laatste plekken op te kopen bij 1 van onze opleiders. Wij zullen hierbij gaan kijken naar kwalitatief hoogwaardige opleidingen waarbij veel aandacht zal worden besteed aan het aanleren van vaardigheden, het afleren van foute gewoontes en het daadwerkelijk overdagen van kennis.

De voordeligste hijsopleider

De Opleiding

De opleidingen die wij aanbieden zullen altijd starten met een korte introductie voor meer bewustwording. Na deze korte introductie gaan ze vooral in de praktijk aan de slag met leren door te doen. Gedurende de opleiding dag neemt de opleider het theorie-examen en praktijkexamen af. Wij vinden dat opgeleide hijs medewerkers moeten voldoen aan verschillende vaardigheden. Het aanleren hiervan kost tijd en daar is tijd voor nodig waarvoor wij zorgen dat die genomen wordt bij onze opleiders.